CHD mijlpaalkaarten te koop (17,50 per set)

Vormgeefster en moeder van Fayen (CHD), Chantal van Dam heeft het afgelopen jaar een speciale editie van (10) CHD Mijlpaalkaarten uitgebracht.

Deze bijzondere kaarten zijn speciaal ontwikkeld voor (aanstaande) ouders van een kind met CHD en kunnen gebruikt worden om bijzondere momenten te vieren en vast te leggen. Op de voorkant staan gebeurtenissen in het leven van een kind met CHD. Bijvoorbeeld van de NICU af. Op de achterkant staan gebeurtenissen die alle kinderen meemaken. Bijvoorbeeld het eerste lachje. De kaarten zijn op luxe dik papier (350 grams) gedrukt met een glanzende laminaatlaag zodat je er een datum op kunt schrijven met whiteboard stift en deze gemakkelijk weer kunt verwijderen.

De prijs is €17,50 inclusief verzendkosten per set van 10 kaarten. Bestel je meerdere sets dan ontvang je een leuke korting.

Bestel nu voor de kerst nog jou set van de (10) speciale CHD mijlpaalkaarten en/of doe je familie of vrienden een set cadeau. Hoe meer setjes je besteld hoe meer korting je ontvangt.

Bestel hier je CHD Mijlpaalkaarten

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe meer setjes je besteld hoe meer korting je ontvangt.
Aan wie mogen wij het sturen?
E-mailadres*
Naar welk adres mogen wij de CHD Mijlpaalkaarten sturen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Deel deze pagina