Schrijf je in voor de Tiny Hero Run 2023

Het is weer tijd om je sportkleding aan te trekken en je voor te bereiden op onze jaarlijkse (Virtual) Tiny Hero Run | Walk | Bike. Dit evenement kan op de racedag (zaterdag 22 april) overal en op elk tijdstip worden gehouden. En je mag zelf bedenken hoe je het uitvoert. Harlopend, fietsend, zwemmend of misschien liever wandelend? Het mag allemaal.

Schrijf je hier in voor de Tiny Hero Run 2023

Bij je inschrijving ontvang je een exclusief Tiny Hero shirt en een medaille voor de kids.  Dit evenement is voor iedereen – dus verzamel je familie en vrienden, plaats borden, nodig iedereen uit om deel te nemen en het bewustzijn over CHD te vergroten!

Wij hopen net als vorig jaar opnieuw op tientallen deelnemers en originele acties. Deelname en inschrijfkosten zijn € 17,50 voor volwassen en € 10 voor kinderen. Als je je inschrijft krijg je:

  • Een uniek Tiny Hero Virtual Run/Walk/Bike editie 2023 t-shirt voor alle deelnemers
  • Een prachtige Tiny hero Virtual Run/Walk/Bike medaille voor alle ingeschreven kinderen
  • Een startnummer voor alle deelnemers

Schrijf je nu hier in, na inschrijving ontvang je verdere informatie hoe je op ons speciale ‘Kom in actie platform‘  jullie unieke actie kunt aanmaken, je verhaal kunt vertellen en je kunt laten sponsoren voor je prestatie. Heb je behoefte aan inspiratie? Lees dan hier over de mooie editie van 2022 of bekijk de foto’s uit 2021.

Deel deze pagina