PlatformCHD Contactdag 2023 in Nederlands Openluchtmuseum Arnhem

10 september 2023

Op zondag 10 september organiseert PlatformCHD voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus weer een contactdag voor iedereen die geraakt wordt door CHD in Nederland en in België. Dit jaar vindt het plaats in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. De dag begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Er is een lunch geregeld en we krijgen een rondleiding met een gids in het park.

Er is natuurlijk voldoende ruimte voor lotgenotencontact en voor individuele activiteiten. Speciaal voor de kinderen is er het Kindererf, de Zaanse Schans met Oud-Hollandse spelletjes, een antieke poffertjeskraam en nog veel meer.

De contactdag is gratis voor alle leden van PlatformCHD. Niet-leden kunnen zich ook aanmelden en betalen een eenmalige bijdrage van € 25. Wanneer je gelijk lid wordt, verrekenen wij de eigen bijdrage met het eerste jaar lidmaatschap. Ook als je nog geen lid bent van PlatformCHD ben je dus van harte uitgenodigd. Schrijf je hieronder in. Je ontvangt dan een bevestiging van je deelname via de mail.

We hopen op een grote opkomst met veel kinderen en hopelijk ook opa’s en oma’s!

 

Deel deze pagina