PlatformCHD haalt bijna €9000 op met Tiny Hero’s 1ste gezamenlijke Virtual Walk/Bike/Run

Zaterdag 24 april was het dan zover. Onze eerste Tiny Hero – PlatformCHD Virtual Run/Walk/Bike was een feit en wat was het een mooie zonnige dag. Amper anderhalve maand geleden begon het als een wild idee om samen met de Amerikaanse CHD charity Tiny Hero een gezamenlijke actie voor bewustwording en fondsenwerving voor CHD te organiseren.  Uiteraard in de maand april die traditioneel gebruikt wordt als CDH awareness month. In die korte periode hebben we een fantastische groep van zo’n 25 deelnemers op de been gekregen, t-shirts laten drukken en voor de echte Tiny Hero’s speciale medailles laten maken.  Op onze speciale actiepagina http://platformchd.kentaa.nl konden de deelnemers hun verhaal plaatsen, teams samenstellen, acties starten en donaties ontvangen. De indrukwekkende persoonlijke verhalen en drijfveren van deelnemers om deel te nemen aan de sponsorloop hebben ons en vele donateurs geraakt.

Zo gingen Maartje, Coen en Merel vanuit Schijndel een marathonafstand hardlopen en fietsen op weg naar het Radboudumc waar het ooit allemaal voor hen begon. Ze haalde tot twee keer toe de krant. Onderweg werden ze door verschillende supporters ondersteund en aangemoedigd. Aangekomen bij het Radboudumc was er zelfs een echte erehaag.  Maartje appte ons op een gegeven moment tijdens de voorbereiding dat ze met de deelname aan deze sponsorloop eindelijk ook op een positieve manier met CHD bezig kon zijn. Een mooier resultaat en compliment konden we ons niet voorstellen. Ook Daisy en Ray gingen samen met papa vanuit Arnhem-Zuid op weg terug naar Nijmegen. En Bonnie en Nikki gingen samen met de kinderen wandelen en hardlopen. Geweldig. En dan hebben we ook van bijna nog Tijmen van 10 en geboren met CHD. Hij ging samen met 6 vrienden mountainbiken in de Rijswijkse bossen. Samen met zijn vrienden wist Tijmen ruim 100 rondes te fietsen en een fantastische opbrengst te realiseren.  Binnenkort houden we een live video-interview met Tijmen en zijn vrienden en zullen we daar een mooi artikel van maken.

De collega’s bij Tiny Hero zijn ook onder de indruk van alle verhalen, de mooie foto’s en de recordopbrengst van bijna €9000 voor onze organisatie en bijna 450 donateurs.  Volgend jaar gaan we dit weer doen en hopelijk wereldwijd met nog meer CHD charities en deelnemers.

         

  .

 

Deel deze pagina