Tiny Hero Run 2022

Het is tijd om je hardloopschoenen aan te trekken en je voor te bereiden op onze jaarlijkse (Virtual) Tiny Hero Run | Walk | Bike. Wat maakt het virtueel? Goeie vraag! Dit evenement kan overal en altijd op de racedag worden gehouden. En je mag zelf bedenken hoe je het uitvoert. Harlopend, fietsend, zwemmend of misschien liever wandelend? Het mag allemaal.

Bij je inschrijving ontvang je een exclusief Tiny Hero shirt en een medaille voor de kids.  Dit evenement is voor iedereen – dus verzamel je familie en vrienden, plaats borden en nodig iedereen uit om deel te nemen en het bewustzijn over CHD te vergroten!

Wij hopen net als vorig jaar opnieuw op tientallen deelnemers en originele acties. Deelname en inschrijfkosten zijn €17,50 voor volwassen en €10 voor kinderen. Als je je inschrijft krijg je:

  • Een uniek Tiny Hero Virtual Run/Walk/Bike editie 2022 t-shirt voor alle deelnemers
  • Een prachtige Tiny hero Virtual Run/Walk/Bike medaille voor alle ingeschreven kinderen
  • Een startnummer voor alle deelnemers

unisex-staple-t-shirt-heather-midnight-navy-front-61edcc69a44d1.jpg

 

Schrijf je nu hier in voor deelname aan de PlatformCHD/Tiny Hero run 2022

Na inschrijving ontvang je verdere informatie hoe je op ons speciale ‘Kom in actie platform‘  jullie unieke actie kunt aanmaken, je verhaal kunt vertellen en je kunt laten sponsoren voor je prestatie.  Heb je behoefte aan inspiratie? Kijk dan ook hier even terug naar de foto’s en de verhalen van de 2021 editie. 

Deel deze pagina