Loterij van start voor Volkswagen T1 Transporter bed 80x200cm

PlatformCHD is de Nederlands/Vlaamse patiëntenorganisatie voor mensen die geraakt worden door Congenitale Hernia Diafragmatica (CHD). PlatformCHD zet zich in voor belangenbehartiging, zorgverbetering, lotgenotencontact en informatievoorziening. Om onze activiteiten te kunnen uitvoeren wordt contributie geheven en fondsenwervende acties uitgevoerd zoals https://www.platformchd.nl/fondsen-werven-voor-platform-chd/ PlatformCHD ontvangt op geen enkele wijze overheidssteun of subsidies en is volledig afhankelijk van donaties.

Dankzij Feikje Zwarts-Hekstra en Erik Zwarts kan PlatformCHD een loterij organiseren met als hoofdprijs een uniek handgemaakt Volkswagen T1 transporter bed 80×200 inclusief lattenbodem en bezorging. Uitgevoerd in onbehandeld Fins Vuren. De totale waarde van het prijzenpakket (bed en lattenbodem) bedraagt €450. De opbrengst van de loterij wordt volledig gebruikt voor de doelstellingen van de organisatie.

Hoe werkt het en wat moet je doen?

Gedurende 3 maanden in de periode 1 april 1-juli 2020 verkoopt PlatformCHD maximaal 125 loten voor €10/stuk in de webshop www.platformchd.nl/winkel

Like en deel het Facebook, Instagram of Twitter bericht over deze loterij en koop je loten in de webshop van PlatformCHD. Na aankoop krijg je per e-mail je lotnummer toegewezen. Je kunt zoveel loten kopen als je wilt. Je begrijpt hoe meer loten je hebt gekocht hoe meer kans je maakt.

Na sluiting van de loterij wordt het winnende lot getrokken en bekendgemaakt.

Wat krijg ik als ik win?

 • Het unieke en handgemaakte Volkswagen T1 Transporter bed matras maat 80×200 cm.  Zonder matras en onbehandeld.  Het bed is gemaakt van Fins vuren.
 • Een lattenbodem 80x200cm (zie afbeelding)
 • Afmetingen totale bed lengte 256cm x breedte 87,5cm x hoogte 95cm
 • Geleverd in 5 losse delen met instructie
 • Gratis thuisbezorging binnen Nederland (zie voorwaarden)

Wat zijn de voorwaarden?

 1. De opbrengst van de loterij komt geheel ten goede aan de doelen van PlatformCHD
 2. De verkoop start op 1 april 2020 en eindigt op 1 juli 2020 om 12:00 uur ‘s middags.
 3. De loterij gaat door bij een minimale verkoop van 80 loten. Als deze minimale lotenverkoop niet wordt gehaald, wordt de lotenverkoop, tot het moment dat de minimale lotenverkoop is bereikt, steeds met 1 week verlengd. De verlenging wordt aangekondigd via de bekende social media kanalen van PlatformCHD.
 4. Het bestuur kan ten aanzien van de minimale lotenverkoop en het verlengen van de periode waarin lotenverkoop plaatsvindt, anders beslissen.
 5. Bestuursleden en familieleden van bestuursleden van PlatformCHD zijn uitgesloten van deelname.
 6. Het bed wordt inclusief lattenbodem binnen Nederland gratis thuisbezorgd. De extra kosten voor bezorging in de EU zijn voor rekening van de winnaar.
 7. Het bed wordt zonder matras geleverd.
 8. De uitslag wordt via de bekende social media kanalen van de PlatformCHD bekend gemaakt. De winnaar krijgt daarnaast persoonlijk bericht via de e-mail.
 9. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
 10. Je stemt ermee in dat wij je e-mailadres mogen gebruiken voor acties, informatievoorziening en andere (commerciële) uitingen gerelateerd aan de doelstellingen van PlatformCHD
Deel deze pagina